• Veilig voor mens en dier
  • It's about details!
  • Eigen service & reparatiedienst

Hoe meld ik een reparatie?

Telefonisch:

Neem contact op met onze klantenservice via +31 (0) 888 282 500. Houdt hierbij de gegevens van uw product bij de hand. Onze medewerkers zullen samen met u de reparatiemelding bespreken.
U ontvangt van Dutch Hoof Care een reparatieformulier.

Via email:

Stuur een mail naar info@dutchhoofcare.com

Vermeld duidelijk in de mail om welk product (of producten) het gaat. Geef in de mail aan waarom het product wordt aangeboden als reparatie. Vergeet ook niet om merk en type-aanduiding mee te geven. Een medewerker van de klantenservice neemt contact met u op om de reparatie bespreken.

Valt uw product binnen de garantietermijn, dan wordt deze kosteloos gerepareerd of vervangen (indien nodig).

Indien uw product buiten de garantietermijn valt, worden er reparatiekosten in rekening gebracht. Deze kosten worden vooraf aan u kenbaar gemaakt. Indien u besluit om de reparatie te annuleren, wordt aan u € 35,= onderzoekskosten berekend. Besluit u om de reparatie niet door te laten gaan maar een vervangend product aan te schaffen, vervallen uiteraard de onderzoekskosten.

Let op: Aangeboden retouren en/of reparaties zonder formulier worden niet in behandeling genomen. Het product hoort in originele staat te worden aangeboden; schoon, onbeschadigd, ongestickerd en onbeschreven. Dutch Hoof Care behoudt het recht om retouren en/of reparaties te weigeren.