• Veilig voor mens en dier
  • It's about details!
  • Eigen service & reparatiedienst

Hoe meld ik een retour?

Een product moet in goede staat verkeren en, bij normaal gebruik, naar behoren functioneren. Als u een product hebt ontvangen waarbij dit niet het geval is bieden wij natuurlijk een passende oplossing. Dit is afhankelijk van het product en evt. garantievoorwaarden.

Retour aanmelden

Telefonisch:

Neem contact op met onze klantenservice via +31 (0) 888 282 500. Houdt hierbij de gegevens van uw product bij de hand. Onze medewerkers zullen samen met u de retourmelding bespreken. U ontvangt van Dutch Hoof Care een retourformulier die bij het te retourneren artikel moet worden gevoegd.

Via email:

Stuur een mail naar info@dutchhoofcare.com

Vermeld duidelijk in de mail om welk product (of producten) het gaat. Geef in de mail ook aan waarom het product wordt aangeboden als retour. Vergeet ook niet om merk en type-aanduiding mee te geven. Een medewerker van de klantenservice neemt contact met u op om het retour te bespreken.

Let op: Retouren en of reclamaties dienen binnen 14 dagen aangemeld te worden. Meldingen buiten die periode kunnen worden belast met behandelingskosten, 10% van de aankoopwaarde van betreffend product.